Våre tjenester

2-roms eller 200-roms? Vi kan og vi vil! Vi har lang og bred erfaring med store og små nærings- og boligprosjekter. For å kunne skape de beste løsningene for akkurat deg, er vi nødt til å bli godt kjent med deg og dine behov. Vi lytter, spør og utfordrer – og sammen skaper vi omgivelser som fungerer optimalt. Vi finner løsninger som både overrasker og begeistrer, løsninger det kanskje ikke alltid er så lett å se selv.

Eiendomsutvikling

Vi vet at du som eiendomsutvikler er ute etter best mulig utnyttelse av din eiendomsmasse. Plan A er din lagspiller i prosessen og vil hjelpe deg med å få frem de beste løsningene for å  skape verdier.

mulighets

Mulighetsstudie:

Besitter du en eiendom med udefinert potensiale? En mulighetsstudie vises med enkle skisser og beskrivelser og kan gjerne utføres i forkant av et eiendomsskjøp, for å utforske hvilket potensiale som foreligger. Vi ser forholdet mellom kostnad og merverdi og kan gi faglig gode råd for å utvikle din eiendom. Plan A kan bidra med å tydeliggjøre hvilke kvaliteter eiendommen innehar og få frem nye ideer for videreutvikling. Om det er en tomt eller et eksisterende bygg som skal utvikles, kan vi tilby arkitekt- og interiørarkitekt med høyeste kompetanse. Har du en idé selv som du ønsker prøvd ut eller ønsker du helt nye innspill? Så bra! Vi er klare for å gå igang.

planlosning

Tilrettelegging av lokaler for utleie:

Vi hjelper deg å synliggjøre eiendommens potensial for deres fremtidige kunder. Med utgangspunkt i eksisterende lokaler viser vi hvordan de kan innredes med ulike formål. Plantegninger og 3D-visualiseringer gjør lokalene mer fristende for markedet. Det blir lettere for potensielle kunder å se hvilke muligheter som gjemmer seg og eiendommen presenteres fra sin beste side.

Kanskje du er i dialog med en kunde som har konkrete behov? Vi utvikler gode planløsninger med utgangspunkt i kundens ønsker, tilpasset eksisterende lokaler eller ved oppføring av nybygg. Vi lager innsalgsmateriale for lettere å tydeliggjøre potensialet i en eiendom.

boligutvik

Boligutvikling:

Plan A kan bistå som arkitekt og interiørarkitekt ved utvikling av boligprosjekter for salg. Med gode arkitektoniske grep, effektive planløsninger og boliger med det lille ekstra, skaper vi boliger som markedet etterspør.

Bedrifter

Undersøkelser viser at bedriftens lokaler både påvirker de ansattes stolthet, kundenes oppfattelse av bedriften og ikke minst de økonomiske resultatene. Plan A kan gi innspill til forbedring av eksisterende lokaler eller utarbeide nye lokaler sammen med deg fra A-Å. Vi kan ta ansvar for gjennomføringen av hele prosjektet, slik at du kan bruke tiden din på det som er viktig for deg. Vi vet at din arbeidsplass er viktig og vi vil gjerne bistå din bedrift med å skape gode arbeidslokaler som begeistrer og som utgjør en forskjell.

Vurdering av nye lokaler:

Er dere på jakt etter nye lokaler? Vi kan være en sparringspartner i jakten på de riktige lokalene, og vurdere  mulighetene FØR dere tar beslutningen. Vi ser mulighetene og begrensningene, slik at du kan være trygg på at du tar beslutningen på riktig grunnlag og kan oppnå det du ønsker i dine nye lokaler.

Opprusting av eksisterende lokaler:

Har dere behov for å se nye muligheter i eksisterende lokaler? En av våre viktigste oppgaver som arkitekter og interiørarkitekter er å stille de riktige spørsmålene og hjelpe dere med å finne svarene. Vi bistår med:

planlosning

Den gode planløsningen:

En god planløsning er gull verdt. Den sørger for god flyt i arbeidshverdagen, utnyttelse av arealet og at man får dekket de behovene som oppstår i løpet av en arbeidsdag. Vi er gode på å finne smarte løsninger.

mobelrad

Møbleringsplan og anbefaling av riktige møbler til ulike behov:

Hvilke møbler skal til for å dekke deres behov og skape gode rom for arbeidet. Vi har bred produktkunnskap om møbler og innredning, og jobber hardt for til enhver tid å være oppdatert på strømningene i markedet,  både i forhold til funksjon, ergonomi og kvalitet. Vi kan også bistå med å tegne innredning spesielt for din bedrift, f.eks skranke eller andre innredningselementer. 

belysning

Belysningsplanlegging – det gode lyset på arbeidsplassen:

Belysning er viktig, men blir dessverre ofte glemt i en planleggingsprosess. Ofte er tanken om at mye lys er godt lys, men dessverre er det ikke så enkelt. Feil belysningsplanlegging kan være årsak til mange helseplager. Vi hjelper dere med å lage et godt ergonomisk lysmiljø.

farge

Fargevalg og materialer:

Fargene og materialene i lokalet skal knytte rommene sammen til en estetisk helhet. Her dannes uttrykket som skal tydeliggjøre hvem bedriften er og gjenspeile den identitene den har. I tillegg skal alle overfalter være egnet til den bruken de skal ha, slik at de kan leve lenge og eldes med verdighet. Da vil arbeidsplassen forblir vakker i årene som kommer.

lyd

Lyd/akustikk:

Gode lydforhold på arbeidsplassen er viktig for å ivareta medarbeidernes helse og trivsel. I motsatt fall kan dette gå ut over produksjonsevne og gi helseplager. Å skape gode lydforhold på arbeidsplassen ligger til grunn for alle de valg og anbefalinger vi gir. Det handler om å unngå konflikt mellom de aktive sonene og sonene for konsentrasjon, samt å sørge for overflater som absorberer forsyrrende lyd.

mulighets

Det er helheten og sammensetningen av alle disse valgene som gir den gode arbeidsplassen. Vi hjelper deg gjennom prosessen.

Privatbolig/hytte

Din bolig eller hytte skal være en ramme for det gode liv. Ved å planlegge ut fra funksjon, estetikk og opplevelse kan vi hjelpe deg med å skape ditt spesielle sted. Om du vil ha hjelp til å tegne den fra bunnen av eller hjelp til å endre en eksisterende bolig, kan vi hjelpe deg til å skape din drøm.

Arkitekttegnet hus eller hytte:

Drømmer du om huset som er spesielt tilpasset deg, dine drømmer og din tomt? Så bra! Vi bistår deg fra første tanke til ferdig bolig, fra helhet til detalj.

Hjelp til valg ved ny bolig eller omgjøring av eksisterende bolig: 

Ny bolig – hjelper deg å definere dine behov og ta valg ut fra det, slik at du får den boligen du drømmer om og som er tilpasset dine behov.

planlosning

Planløsning:

En god planløsning er gull verdt. Den gjør at du får utnyttet arealet til det fulle og den gjør at livet innenfor veggene får en god flyt. Å skape en god plan handler også om hvordan rommene oppleves. Rom som ikke bare fyller en funksjon men som har det lille ekstra.

belysning

Belysning:

Belysning på de riktige stedene vil løfte boligen fra en god bolig til et godt sted å leve. Som belysningsrådgiver kan vi lage en belysningsplan som gir den riktige kombinasjonen av funksjonelt og stemningsskapende belysning som gir gode rom til alle døgnets tider og gjennom hele året.

matvalg

Farge- og materialvalg:

Vi hjelper med valg av farger og materialer til alle overflater, ute og inne. Materialer som er egnet til sitt bruk og som fungerer sammen i en helhet. Vi har spisskompetanse om materialer farger og kan veilede deg trygt gjennom valgene du skal ta slik at du får et estetisk og funksjonelt resultat. 

mobelrad

Hjelp til møbel – og interiørvalg

Vanskelig å velge i jungelen av interiørprodukter? Vi hjelper deg å finne akkurat det DU ønsker og til de beste prisene. Vi er 100% uavhengig av leverandører, så du kan være trygg på at vi alltid gir deg rådene som gagner DEG best. Vi bestreber oss på å til enhver tid å være oppdatert på det som skjer på møbel- og interiørfronten, slik at vi kan veilede deg til din drømmebolig. Ved behov kan vi også tegne innredning spesielt for deg.

pris

Vi forhandler frem de beste prisene for deg

Vi vet hvor man kan få tak i de riktige tingene og sørger for at du får de beste prisene. Vi har et bredt kontaktnett i bransjen og fremforhandler markedets beste priser til deg, uten av vi tar påslag for det. Vår erfaring med anbudsrunder ved innkjøp av møbler og interiør utgjør en forskjell. Vi forhandler på dine vegne og anbefaler aldri noe uten at vi mener det er verdt pengene.