Uterom bolig

Kunden hadde en liten hageflekk bak huset med innsyn fra alle sider. Vår oppgave var å skjerme mot innsyn til uteplass og soverom i 1. etasje, samtidig ivareta utsikten mellom de omkringliggende husene, og solforholdene på stedet.

Vår løsning var å designe en uteplass med flere soner, en uteplass for å være sosial. For her er det plass til at mange mennesker kan bruke plassen samtidig. Kasser med beplantning er bygd som skille mellom lounge, spiseområde og utekjøkken, og det er satt opp spilevegger der det er behov for ekstra skjerming mot nabo. Det er integrerte sittebenker/liggebenker i alle soner. I tillegg ble det plass til en liten urtehage i kjøkkensonen med et tre integrert i en sittekasse. Treet er plassert slik at det hindrer innsyn til soverom.

Det er benyttet samme materialer og uttrykk på uteplassen som på huset. (Bygd i 2016).

Kontakt oss