ÅF Infrastruktur

Sandefjordsavdeligen til ÅF Infrastruktur består av flere tidligere ingeniørfirmaer, noe som gir et bredt fagmiljø der fagfolk utfyller hverandre og dette fører til et bredt tilbud på konsulenttjenester. Avdelingen ble samlokalisert i det eksisterende kontorbygget til ÅF, på Ranvikstranda.

Det var behov for å gjøre tildels omfattende endringer på planløsningen til ÅF, slik at den skulle kunne fungere for det nye ingeniørmiljøet. I øverste etasje, hvor det tidligere var ett stort, åpent rom, ble det utarbeidet en ny løsning med kontorer på hver side av et åpent fellesområde. For å beholde åpenheten i rommet, ble de nye veggene mot fellesområdet utformet i glass. Disse blir fysisk og visuelt sett holdt på plass av nye plassbygde «portaler». Portalene inneholder hyller mot kontorene, og danner et mindre rom i det store åpne rommet.

Ingeniørene i ÅF ønsket at lokalene skulle gjenspeile konsernet og jobben de gjør, men med et nøkternt og solid uttrykk. ÅFs profilfarger er benyttet i innredningen, og tekniske installasjoner er beholdt synlige. Dette gir interiøret et teknisk og jordnært uttrykk. Glassveggene er delvis skjermet med folie, med et mønster som ble spesielt utviklet for lokalene.

Kontakt oss